In 2011 noile pistoale radar vor tine pe dreapta multi soferi

Vorbim despre pistolul cu laser, un aparat ultra-performant, pe care politistii l-au folosit, in cadrul unei actiuni de amploare.
 
 
„In cele patru ore de actiune s-au dat 223 de sanctiuni in valoare 103.500 de lei, au fost retrase 38 de certificate de inmatriculare pentru defectiuni tehnice si 41 de sanctiuni pentru viteza. De asemenea, au fost retinute cinci permise de conducere, dintre care doua pentru viteza si a fost constatata o infractiune, un sofer care conducea cu permisul suspendat”, a mai spus comisar sef Carol Varna. 
 
Varna a precizat ca noul tip de radar utilizat este folosit de peste 80 de politisti din lumea intreaga si este „imbatabil”. 
 
Spaima vitezomanilor s-a instalat aseara, la kilometrul 110, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti.
 
Partener de nadejde al politistilor de la rutiera, radarul cu laser „prinde” tot ce misca, de la 1.200 de metri distanta. Asa ca soferii nu mai au cum sa scape de acest ochi vigilent. Cel care rula cu 225 de kilometri la ora a vrut sa castige, spune el, o cursa, dar a ramas fara permis pentru 3 luni.
 
Iar daca se gandeste sa conteste in instanta sanctiunea, n-are prea multe sanse de castig, sustin agentii.
 
Aparatul a surprins si alti soferi care au uitat sa mai ia piciorul de pe acceleratie. Unii au primit amuzati sanctiunile.
 
Printre cei opriti de politisti pentru control s-a numarat si fostul finantator al echipei F.C. Arges, Cornel Penescu. A avut insa noroc.
 
In 2008, in schimb, abia daca l-a zarit pe agentul care-i facea semne sa traga pe dreapta.
 
Actiunea de amploare de pe A1, la care au participat zeci de politisti, dar si inspectori de la ARR, RAR, CNADR, reprezentanti de la Garda Financiara ori ofiteri antidrog, a durat 6 ore.

Share This:

About Administrator