Noutati de la Blaser

Nu de mult timp renumitul productor din Isny im Allgäu aduce in atentia iubitorilor de Blaser o noua serie de produse, de fapt sunt niste face-lift uri aduse modelelor R93 si R8.

Printre acestea enumeram :
– Blaser K95 Edition
– Blaser R8 Professional Camo
– Blaser R93 Professional Succes
-Blaser R8 Kilombero
-Blaser R8 Professional Hunter
-Blaser R8 Selous

Blaser K 95, este una din cele mai compacte arme din lume putand fi folosita de la pasunile alpine pana in desertul indepartat. Punctele tari ale acestei arme sunt design ul compact, varietattea de calibre in care poate fi comandata si inalta precizie de care da dovada.

Blaser R8 Professional, o arma dedicata celor mai dure conditii de utilizare, o arma robusta compacta cu o acuratete exceptioanla.
Paturile pentru Blaser R8 Professional sunt disponibile in mai multe culori, verde intens , gri – Greystone Si camo, atat in versiune pentru stangaci cat si pentru dreptaci. Producatorul a adaptat doua sisteme de grip uri pentru o mai buna priza a armei in conditii de umiditate. Un Grip este situat pe ambele laterale ale ulucului si pe pistolet , ambele zone fiind cele care necesita o priza foarte buna pentru a putea executa un foc sigur.
Forma ergonomica si materialul din care este confectionat patul impreuna cu tehnologia inchiztorului si a tevii de inalta precizie face Baser Professional una din cele mai versatile arme de vanatoare.

Blaser R8 Big Bore Edition face parte din generatia armelor pentru Vanatul mare arican dar nunumai, aceasta editie cuprinzand R8 Kilombero, R8 Professional Hunter si R8 Selous.
Aceste modele sunt dotate din standard cu teava de 22 mm, clasicele catari Safari, iar pentru ca aceste calibre dezvolta presiuni crescute in pat din standard tehnicienii de la Blaser au incorporat un sistem KickStop.
Gama de calibre pleaca de la 458 win, .458 lott, .500 Jeffery, cu posibilitatea adaptarii oricarei tevi de R8.

Share This:

About Administrator