”Hunting Moldavia 2019”

Expo ”Hunting Moldavia 2019”, unica expoziție cu vânzare, de vânătoare și pescuit, din Moldova, organizată la Bacău, în perioada 2012 – 2018, nouă ediții consecutiv, se desfășoară și anul acesta în perioada 25 – 27 octombrie, la TNT Club Sportstr. Arcadie Șeptilici, nr. 5, municipiul Bacău, prin organizarea S.C. SITAEL TEAM 2018 s.r.l.

Ne adresăm, astfel,  oamenilor de afaceri, managerilor, vânătorilor și pescarilor profesioniști din toate organizațiile naționale sau internaționale, silvicultorilor și iubitorilor de natură, deopotrivă, publicului larg, în general.

Oferim oportunitatea de a petrece trei zile atractive într-o atmosferă prietenească și vânătorească, timp în care se pot schimba idei de afaceri, se pot cunoaște oportunități de vânătoare și pescuit noi și nu în ultimul rând, se pot petrece clipe de neuitat cu prietenii, în prezența gastronomiei vânătorești și a vinurilor alese. 

Vizitatorii au șansa de a achiziționa, de la firme de prestigiu, îmbrăcăminte, încălțăminte, echipamente, accesorii specifice și produse de înaltă calitate. De asemenea, aceștia beneficiază de servicii în domeniu și de șansa de a viziona expoziții unicat de trofee cinegetice. Organizăm concursuri și oferim premii câștigătorilor.

În acest sens, au confirmat participarea la eveniment operatori economici de profil, direcții silvice județene, asociații județene de vânătoare și pescuit (AJVPS-uri), alte asociații de vânătoare și pescuit private, organizații și persoane fizice interesate și pasionate.

Acest eveniment este un promotor al meseriei de vânător și al pescuitului sportiv, dar și un succes în ce privește schimbul de idei, de oportunități de afaceri în domeniu și nu numai, dorește să evidențieze frumusețea acestui hobby și valoarea sa în promovarea și conservarea naturii, a vânătorii și pescuitului sustenabil, precum și a valorilor cinegetice românești, în general. Organizăm, în cadrul evenimentului, următoarele activități în care, propunem și implicarea expozanților, partenerilor, a membrilor asociațiilor de vânătoare și pescuit, a pasionaților:

1. Organizarea expoziției cinegetice profesioniste și relevante pentru România, de valoare internațională, cu participarea Muzeului Cinegetic Național ”POSADA” (RNP ROMSILVA), a unor direcții silvice județene, a altor asociații de vânătoare și pescuit sau a persoanelor fizice ce dețin colecții de trofee medaliate;

2. Organizarea expoziției cinegetice aparținând Muzeului de Științele Naturii ”Ion Borcea” Bacău;

3. Evaluarea CIC a trofeelor aparținând asociațiilor, precum și vânătorilor persoane fizice; omologarea trofeelor cinegetice, prin participarea unei echipe de specialiști evaluatori CIC acreditați, ce vor forma Comisia de specialitate;

4.   Conferință de specialitate pe teme actuale și de interes – 26.10, între orele 12.00 – 14.00;

5.   Două lansări de carte: domnii Gabriel Cheroiu și Sorin GÂRJAN – 26.10;

6.   Ceremonie Vânătorească Tradițională – 26.10, ora 10.00;

7.  Expoziție outdoor cu trăsuri de vânătoare, de paradă, pentru fast-food, expoziție de mobilier, echipamente și construcții de vânătoare;

8. Organizăm servicii bar și restaurant pentru publicul vizitator, acestea oferind și bucătărie având specific vânătoresc și pescăresc;

9. Prezentări de rețete culinare și expoziție cu vânzare de produse alimentare tradiționale și vânătorești;

10. Prezentări și degustări de vinuri, alese cu grijă, reprezentând producători renumiți, pentru a se asorta cu gastronomia vânătorească și pescărească;

11. Expoziție cu autovehicole de teren, de tip 4×4 și off road, expoziție de echipamente și accesorii specifice acestor mașini;

12. Oferte turistice ce includ sejururi, trasee, resorturi de vânătoare și organizarea de partide de vânătoare. Oferte de circuit cultural și viticol, la crame de prestigiu din România și Republica Moldova;

13. Expoziție unicat, în premieră, a Direcției Silvice Bistrița – Năsăud.

Festivalul Vânătoresc include:

1.  Expoziție canină de vânătoare cu participarea specială a Asociației Chinologice ”Clubul Limiere”;

2.  Concurs de gastronomie vânătorească și pescărească cu acordarea de premii atractive;

3.  Concurs de suflat în corn – boncăluitul cerbului;

4.  Concurs de tir cu arcul sportiv profesionist;

5.  Prezentarea trofeelor cinegetice evaluate CIC;

6.  Expoziție cu vânzare de vinuri, bere, băuturi spirtoase și digestive;

7.  Ceremonie Vânătorească Tradițională – 26.10, ora 10.00;

8.  Seară vânătorească cu participarea  OEVE – ORDO EQUESTRIS VINI EUROPAE, Consulat România, cu menu vânătoresc, prezentări și degustări de vinuri. Vinul este oferit gratuit de către Domeniile Cotnari.

IMPORTANT:

Comisia Internațională de evaluare CIC a trofeelor este formată din:

1) Ceranik Aleksander, președinte;

2) Cosmin Maris, senior evaluator;

3) Miok Sima, judge;

4) 1-2 evaluatori atestați din România.

Evaluarea trofeelor se va face timp de trei zile, înainte de începrerea expoziției, respectiv începând de marți 22 octombrie. Astfel, rugăm posesorii de trofee să aducă exemplarele propuse spre evaluare în zilele de luni, marți și miercuri, respectiv în perioada 21 – 23 octombrie, la TNT CLUB SPORT.

    În fiecare zi, companiile partenere și expozante interesate pot face demonstrații outdoor la cele două piscine special amenajate ca luciu de apă artificial, lângă pavilionul expozițional T1. Astfel, au loc prezentări și teste de echipamente de pescuit (lansete, mulinete, fire și năluci), realizate de pescari experimentați și firme renumite în domeniu, precum și prezentări ale noutăților sezonului, sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Expozanții cu arme de vânătoare au asigurată gratuit depozitarea, conform legislației în vigoare, a armamentului și muniției, în loc special amenajat conform legii, în afara orelor de vizitare cu publicul.

Vă solicităm, transmiterea în scurt timp a LOGO-ului societății / organizației dvs., în format editabil, pentru realizarea materialelor publicitare și a spot-urilor video, precum și pentru promo pe FACEBOOK, publicații tipărite și on-line sau televiziune.

Astfel, evenimentul include și alte trei activități principale:

1.       desfășurarea unui Festival Vânătoresc, cu expoziții de trofee cinegetice, festivități, gastronomie vânătorească, concursuri, prezentări și activități specifice, conform expunerii de mai sus;

2.                tir cu arcul;

3.                activități și concursuri distractive și atractive pentru copii și tineri, pentru toată familia.

   Toate celelalte detalii despre eveniment sunt prezentate în documentele din atașamente. Pentru orice alte propuneri, informații sau clarificări, nu ezitați să ne contactați.

Tariful de expunere indoor este 15 euro/mp, fără stand expozițional (cu stand și mobilier propriu) și 25 euro/mp cu stand expozițional și mobilier aferent, oferit de organizator.

Tariful de expunere outdoor este de 10 euro / mp.

Tarifele prezentate, înmulțite cu nr. de mp necesari expunerii, reprezintă suma totală de achitat.

Asociațiile de vânătoare și direcțiile silvice au discount de 30%.

Expoziția beneficiază de promovare națională, în publicații de specialitate, de promovare regională (TELE MOLDOVA+ Iași, cu vizibilitate în 14 județe din Moldova, sudul și sud-estul țării, Radio ZU – zonal), în mass media locale/regionale (cotidianul local Deșteptarea, Radio MPlusFM Neamț), on-line în mai multe publicații, pe mai multe pagini de Facebook, în publicații de specialitate, tipărite sau on – line, site-uri și blog-uri de vânătoare și pescuit, precum și afișaj stradal. 

 

Avem ca parteneri eveniment, până în prezent:

Exportarm Consult, Asociația ”RARA APRI”, Muzeul Cinegetic Național ”POSADA” – RNP ROMSILVA, Muzeul de Științele Naturii ”Ion Borcea” Bacău, UNPR – Uniunea Națională a Patronatului Român, societatea ADVENTURE LIGHT, Restaurantul ”La BETTOLA” Bacău, Restaurantul ”Turnul Berarilor” Neamț, Domeniile COTNARI, Clubul Sportiv SAGA”.

 

Parteneri media:

TELEMOLDOVA+ Iași, Radio ZU, Radio MPlusFM Neamț, Revista ”Zile și Nopți” Neamț, Trustul de Presă DEȘTEPTAREA Bacău (tipărit și on-line), Transport Public Bacău S.A. (afișaj electronic pe toate liniile de transport), publicația on-line ”Bacăul Economic”, societatea de media Effect Design (print & design), AGVILA Media, Agenția de turism Inter – Tour Bacău, Agenția Travel Plazza.

Lista partenerilor este deschisă și în dezvoltare.

Suntem deschiși pentru a primi și implementa orice alte propuneri și activități necesare reușitei evenimentului. 

Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/EXPO-Hunting-Moldavia-2019-578871532531156/  (”Expo HUNTING MOLDAVIA 2019”).

Ofertă cazare sugerată de organizator:

HOTEL ”BERNA” situat în apropierea TNT Club, Sport și Agrement, respectiv la cca 1 km distanță:

1.    cameră dublă, fie twin, fie matrimonială – 198 lei;

2.    cameră twin, în regim single  – 148 lei;

3.    cameră matrimonială în regim single  – 157 lei.

În ambele situații tarifele cuprind / includ TVA și mic dejun. Plata se face la recepție cu numerar sau card bancar. Rezervările  la telefon: 0234511808 sau pe e-mail: contact@clubkaro.ro. Persoanele intereate să reserve camera vor specifica în momentul rezervării că fac parte dintre participanții la expoziție, ca expozanți sau vizitatori.

 

Date de contact:

Corneliu Pricope, manager regional evenimente: GSM: +4 0745515052 sau +4 0787393147.

Pentru stabilirea locației standului în expoziție: +4 0747507066.

e -mail: sitael.evenimente@gmail.com.

Share This:

About Administrator